Om oss

OM OSS PÅ
J.G KONSULT

Att arbeta med motorsport innebär passion. När den kom till oss vet vi inte, men modet kom 2017 när vi insåg att vi var bra på att få andra att leva i sin passion.

KARTPARTNER

JG Konsult är en kartingfirma. Vår uppgift är att utveckla andra i sina drömmar med kart. Vårt främsta verktyg handlar om tro. Vi tror på dig, vi tror på vår kunskap och vi tror på vårt gemensamma samarbete.

VILKA ÄR VI

Johannes Gabrielsson är ägaren och är i princip född på en kartbana. Han har själv tävlat i kart och även Radical. Visst kunde han fortsatt tävla, men att hjälpa andra är för honom faktiskt roligare. Själv säger han ”att ha ett team, återförsäljare eller bara en person som tror på dig och dina möjigheter är viktig för dig som ska tävla. Jag saknade många gånger den personen, därför vill jag vara den åt andra”

I JG Konsult finns också Denice. Hon är grym på allt som inte Johannes kan. Du möter henne på banan, men framför allt sköter hon det administrativa. Tillsammans är de ett fantastiskt team som har ett mål att utveckla, inte bara sig själva utan även unga förare.

Varmt välkommen!

//Johannes & Denice

  

Munkhagsgatan

587 25 Linköping

J.G.Konsult@hotmail.com

0723 89 30 80