5 years ago
Foton från J.G.Konsults inlägg

Lite kz2 test idag med @hugo_kaahnborg_ @robertmyrsater @liaaam44 grymt bra utveckling under dagen. @ Linköpings motorstadion

5 years ago

@abbedabbe07 Andra debutant tävling genomförd! Första tävlingen i en DR Racing Kart. Slutade på en fin 9:de plats utav 29 startande i klassen micro på höstrusket. #drracingsweden #J.G.Konsult ... See more

5 years ago

Lite härliga bilder ifrån helgen! ?fotograf: Håkan Nilsson

5 years ago

Ihelgen avgjordes Sverigecupen 2018 med riktigt bra resultat. I J125 kom #5 Alx spetz 3:a i sin första tävling i storkart! #86 Sebastian Hedin 9:a och #170 Daniel varverud 10:a?? Söndagen kom #99 ... See more

5 years ago

Träning idag med X30 junior #DR170 och #DR5 och även nyast i #drracingsweden familjen ifrån Norrköping i klassen micro #DRdebutant @ Linköpings motorstadion

5 years ago

Inkörning av motor inför tävlingsdebuten i nya klassen i helgen på SKCC finalen. #170 #drracingkartsweden #drracingkart